oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Vi har alla olika intressen

Jag har ganska många vänner och det har visat sig att vi många gånger har lika intressen, men även olika intressen. Det är det som gör det så intressant. Sedan kan vi jobba med helt olika saker, en jobbar med avstängningsventiler och säkerhetsventiler, en annan med operativsystem, en tredje som barnskötare men så har vi kanske ändå saker som gör det gemensamt. Eller ja, en avstängningsventil, eller en säkerhetsventil kanske inte har så mycket gemensamt med att ta hand om barn, men ändå! Det som är kul med att känna många, är att man kan göra så mycket olika saker man inte visste att man gillade innan man testade.

Nya vänner ger nya intressen

Det är alltid kul att möta nya vänner med, som kanske leder in en på andra saker än bara sitta med mina operativsystem. Jag har testat både bungyjump, forsränning och ridning tack vare vänner. De tar med mig ut på olika saker, som jag inte hade gjort på egen hand. Jag är ju för det mesta nöjd framför min dator, oavsett om jag jobbar eller om jag sitter hemma på fritiden. Dock är det väl kanske bra att ta sig ut,utanför datorn och uppleva saker. 

Alla kan umgås

Det bästa med mina vänner, trots att vi har olika intressen ibland är att vi ändå funkar bra ihop och att vi kan alla umgås. Det kan bli lite kul diskussioner ibland, men det hör nästan till!

29 Jun 2018