oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Teknik för den naturintresserade

jaga älg

Är du en person som gillar att vara ute mycket i skog och mark? Kanske det är så att du jagar, eller så är det bara så att du gillar att spana efter djur? Oavsett, så finns det en massa bra prylar som passar för den naturintresserade och det i butiken Handla Digitalt. Bland annat har de mörkersikte, som passar bra för jägaren som är ute sent om kvällarna. För den som vill spana på djur vid en åtel, kan köpa en åtelkamera. Den ställer man vid en åtel, ställer in tid när den ska vara aktiv och så tar den kort så fort det rör sig framför den. 

Vill du spana på fåglar?

Du som inte vill jaga eller så, utan är mer inne på att utöva fågelskådning, du kan satsa på en bra kikare, eller en tubkikare. Det finns många bra varianter av dessa i den butik vi nyss nämnde. Sedan finns det en massa andra bra saker med, både tekniska prylar och lite enklare prylar.

Ta dig ut i naturen

Är du en person som helst sitter framför datorn, så kanske du ska tänka om. Det är inte fel att ta sig ut i bland i skogen eller naturen. Det mår man bra av. Du kan ju promenera i din takt, eller passa på att plocka svamp och bär. Frisk luft och lite naturupplevelser är bra för oss alla, så ta dig i kragen och gå ut lite!

25 Aug 2019