oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Smarta flyttips

Är det dags att flytta snart? Då kan det vara skönt att få lite bra tips inför det och det är vad jag tänkte ge er här idag. Att följa en flyttchecklista kan hjälpa dig att se till att allt är i sin ordning före, under och efter flytten.

Bra tips vid flytt

Om du anlitar en flyttfirma, så har du en bra på www.flyttfirmanorrtälje.se. Se till att du bokar in din flyttfirma i god tid. Det så att de är lediga den dagen du ska flytta. 

Att packa alla dina ägodelar i lådor, väskor och så vidare kan vara överväldigande. Gör det lite lättare för dig själv genom att skära ner på röran så mycket som möjligt. Innan du packar en enda låda, gör en skoningslös rensning av oanvända eller onödiga föremål. Du kommer att ha mindre att packa, mindre att flytta och mindre att packa upp.

Kvällen före flytten stoppar du ner bra saker du kan behöva så som ett ombyte av kläder, en tandborste, gosedjur eller leksaker för barnen du måste ha, mediciner, pappersarbete etc. i en resväska eller väska som du har med dig i bilen. Det så att du vet var detta är första kvällen i nya bostaden.

Boka flyttstäd

Efter flytten så ska din gamla bostad städas ur, men vet du, det måste du inte göra själv, utan det är helt ok att även boka flyttstäd via flyttfirman eller via en separat städfirma. 

23 Nov 2022