oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Smart system för er som behöver rullbanor

Lika viktigt som det är med operativsystem för vissa saker så finns det andra system som öär viktiga för en del branscher. En del arbetsplatser har idag behov av det som heter conveyorsystem. Läs mer här om det. Ett företag som erbjuder detta system och andra sorters rullbanor är Vecto. Det som är bra med dessa transportörsystrem är att ni kan undvika att lyfta och bära tunga saker på egen hand. Conveyorsystem är ett samlingsnamn för olika lösningar kring transport och förflyttning av olika material i en produktionsprocess. Bland annat så ingår rullbanor, transportband, bandtransportörer och palltransportörsystem. En total lösning helt enkelt. 

Har ni behov av ett bra system för transport?

Kanske det är så att du jobbar på ett företag där det finns behov av rullbanor eller andra system som transporterar? Då är det en god idé att kolla med Vecto om de har de lösningar ni behöver. De erbjuder  totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. De levererar även transportutrustningar. Dels i enskilda moduler, dels som nyckelfärdiga anläggningar. Bland annat har de hängade system så väl som sådana ni kan montera på ett visst sätt samt sådana som står på golvet. De erbjuder också andra produkter. De har bland annat kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare med mera.

Det kan vara god idé att satsa på dessa saker, för att göra er arbetsplats mer ergonomisk. Man ska undvika att lyfta och bära allt för tung på egen hand. 

20 May 2020