oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Mobilfodral till iPhone 7

Det är tur att det finns mobilskydd eftersom mobilerna som vi använder är så pass lätta att göra sönder. Reparationer av mobiler går på några hundralappar. Är man en stor familj som alla har mobiler som går sönder allt emellanåt, då blir det några hundralappar extra varje månad. För att vara så högteknologiska är de väldigt sårbara. Man kan tycka att det borde ligga i tillverkarens intresse att de håller med tanke på det vi använder dem till. De är ju inte längre telefoner, utan är numera väckarklockor, kalendrar, internetsurf, kameror och fotoalbum. Ett mobilskydd är nästan lika väsentliga att skaffa som mobilerna i sig.

Mobilskydd med plånboksfodral

Många har mobilskydd med plånboksfodral i ett. Då kan man ha med sig mobilen och kreditkortet, körkortet, bussbiljetten och pengarna i en och samma funktion. Det är lätt och behändigt. Enda kruxet är att plånboksfodralet gör mobilen nästan dubbelt så stort, vilket det är få som gillar. Bjornberry har mobilskydd med plånboksfodral till iPhone 7 och som inte gör mobilerna nämnvärt större. Framsidan görs i syntetmaterial i framsidan och baksidan i konstläder och har tre kortplatser med ett ID-fönster. De stängs och öppnas med ett magnetlås. Här finns mobilskydd-plånboksfodral för de flesta mobiler och de senaste versionerna av dem.

Ganska bra priser

Bjornberry har bara webbutik, för att kunna hålla priserna nere. De tillverkar själva alla mobilskydden och kan därför snabbt skapa nya, trendiga motiv och mönster. Är du intresserad kan man till och med få eget motiv om man så önskar. Och vill du inte det finns det över 300 000 olika mobilskydd och plånboksfodral att välja mellan.

28 Oct 2017