oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Jobbar du på höga höjder?

höghöjdsarbete

Den som är en privatperson hemma, som målar om huset, den kan enkelt göra det genom att stå på en stege. Men är det så att du har ett yrke, där du ofta befinner dig på höga höjder, så är det bra att att ha rätt kunskaper samt rätt utbildning. Arbete på hög höjd är inte att leka med. Det finns utbildningar för den som vill. Den som hellre vill anlita någon för arbete på hög höjd kan vända sig till Crux. De har anställda som är vana att jobba på höga höjder samt att de är certiferade. De är även perfekta att anlita om du själv vill ta en kurs inom detta område.

Jobb med fallrisk

Jobbar man på höga höjder finns det även en fallrisk. Det gäller att arbeta på ett säkert sätt. Det finns utbildning fallskydd för er som behöver det och även det via Crux. En utbildning fallskydd är bra om du jobbar inom industrin eller inom andra yrken där det finns risker med fall. Det är även viktigt att ha koll på fallskyddsutrustningen samt hur man gör om en arbetskamrat skulle falla. Det kan man lära sig genom att gå en sådan kurs.

Crux kan det mesta inom höga höjder, fallskydd och mycket mer. De erbjuder flera olika sorters kurser och utbildningar. De har stora kunskaper som inte är fel att ta del av, oavsett vad du har för yrke. 

 

7 May 2019