oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Har ni koll på det här med bilar?

motorolja

Många tänker att bara för att man är kille, så har man koll på motorer och annat när det kommer till bilar. Så är inte fallet. Det har inte med kön att göra, utan intresse och hur händig man är och så vidare. Det finns killar och tjejer som är duktiga på att meka med bil, så väl som det finns de som inte kan ett jota. En del funderar på vad har motoroljan för uppgift, medan andra vet precis varför man använder den. Som tur är så finns det ju en massa info på nätet om man inte har koll. Det går ju även att vända sig till en verkstad om man inte kan det där med bilar. 

Bra butik med tillsatser för bilar

Den som grejar mycket med bilar hemma, den kan skaffa tillsatser för bilar på nätet. Det finns ju en del saker som man kan göra på egen hand, om man nu kan meka och har koll vill säga. På denna butik finns det en massa bra saker för bilens alla delar.

Själv föredrar jag verkstad

Jag är en av alla de där som inte kan meka direkt så bra. Har aldrig direkt varit intresserad. Utan är det något med min bil, ja då lämnar jag in den till verkstaden. Jag byter inte ens däck på egen hand, utan det låtar jag andra göra det med. Varför göra det själv när man kan betala och låta andra göra det åt en liksom. 

31 May 2019