oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Gillar du att campa?

Är du en person som gillar att campa, eller är det så att du är sugen på att göra det mer? Det är bra att bestämma dig för om du är en person som gillar att tälta eller om du föredrar att ha det mer bekvämt i form av en husvagn eller husbil. En bra sak att ha med dig ut då du campar är ett litet bärbart elverk. Läs mer om sådana på www.championgenerators.se. Bästa tiden att campa är så klart våren och sommaren, men är du lite mer vågad, så testar du på att campa under vintern!

Vad behöver du ha med dig?

Vad du bör packa med beror så klart på om du ska tälta eller om du använder husvagn eller husbil. Ska du tälta måste du ju ha med tält, samt en sovsäck som passar i förhållande till väderlek och övrig utrustning som underlag och klädsel. Sedan, ett liggunderlag är även det bra att ha. Saker som du bör ta med då du ska tälta är lampor och lyktor, köksredskap, stormkök och så klart mat. Även  solkräm, myggmedel, första hjälpen-kit och självklart kläder anpassade efter väderleken.

I husvagnen och husbilen är det bara ta med vad du brukar ha med på en semester. 

Om du har tält, tänk på att du inte får slå upp det var som helst, även om vi har Allemansrätten. 

Du kan ju även välja att campa med tältet på en campingplats. Där finns det ju en mängd bra bekvämligheter som inte finns i skogen.

10 Dec 2020