oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Fyll ditt hem med blommor och växter

Att använda växter och blommor i din inredning är inte fel. Det är smart att blanda gröna växter med en del blommande växter. Sedan kan du även putta in lite exighetsrosor från Blossomia, bara för att de är fina. 

Fördelen med att använda dig av växer i ditt hem är att du då kan få det mer livfullt samt att det ger en mer ombonad känsla till hemmet. Dessutom får du ett bättre inomhusklimat.

Smarta tips

Det kan vara smart att se till så att du köper olika stora växter. Det så att du kan variera höjden på dem. Särskilt om de ska stå direkt på golvet eller på ett lågt föremål. Du har många alternativ att välja på så som  rustika palmsorter, mindre oliv- och fruktträd, höga kaktusar, greniga buskar eller storbladiga växter.

Ett annat tips är att inte bara ha dem i vanliga krukor. Det går ju att plantera om dem och ha dem i andra fina föremål. Du kan till exempel välja att ha dem i en trälåda, en tekanna, en glasskål med mera.

Se gärna till att leka med placeringen av dina växter. Det går att hänga upp dem på väggen, eller testa en kruka som hängs upp och ner.

Om du tycker att du inte har så värst gröna fingrar, se till då att köpa tåliga växter som passar dig och som inte måste skötas en massa.

19 Aug 2022