oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Fixa till en spadag hemma

Vi har många gånger varit inne på detta med att det är minst lika viktigt att ta hand om sin kropp som det är att ta hand om ett operativsystem. Nu när hösten är här, så är det extra skönt att unna sig en spadag hemma. Det är lätt att fixa! Klicka här för att hitta bra hudvård du kan använda. En stor del av upplevelsen med spa är sinnesstämningen som atmosfären skapar. Försök därför ordna den perfekta spakänslan hemma. Det går att ha hemmaspa oavsett om du har badkar eller dusch. 

Olika behandlingar du kan göra

Ta ett långt bad, eller en dusch, sedan kan du satsa på ansiktsbehandling. Det finns ansiktskmasker att köpa färdiga så väl som det finns egna du kan göra med saker du har hemma. Innan det så bör du satsa på skrubb. Oavsett om du har en dusch eller ett badkar så bör du skrubba kroppen från döda hudceller. Blanda ihop olivolja och salt/socker och några droppar citron (salt är grövre så undvik detta till ansiktet).

Sedan en ansiktsmask. En sådan har du här:

Mosa ½ avokado, 1 dl yoghurt och 1 tesked honung
Smeta på blandningen på rengjort ansikte
Låt verka i minst 20 minuter

Se över dina fötter med och fila dem om det behövs. Du kan även göra en hårinpackning. Efter alla behandlingar kan du sedan smörja in dig med bra hudkräm och så vidare. Samt gosa ner dig i soffan eller sängen.

 

 

22 Oct 2019