oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Allt fler e-shoppar

Allt fler shoppar på nätet istället för som man alltid gjort; sprungit ut och in i olika affärer, provat kläder i trånga provrum, tummat på lakan och dukar och luktat på läderväskor. Istället sitter vi hemma och kollar igenom de olika e-handlarna, jämför priser via prisjämförelsesajter och väljer att betala via olika säkerhetsappar. Hur kommer det sig att det blev så här?

Vi handlar bekvämt hemma

Vi söker allt mer hemma, på datorn, på nätet efter kläder, verktyg. Vi ser var den finns och köper den och beställer hem den direkt till brevlådan. Enkelt, bekvämt och väldigt mycket mer prisvärt. Man ska nämligen också addera till. till exempel näthandeln, att det i många fall är kundens marknad. Kunden kan på ett helt annat sätt söka, hitta och jämföra priser på specifika produkter och kunderna kan välja om de vill acceptera priset eller hitta ett bättre någon annanstans.

Vi kan jämföra bättre på nätet

Vår jämförelse har blivit avsevärt mycket större eftersom internet är globalt och inte enbart lokalt. Nu spelar det ingen roll om huruvida kunden sitter i Säffle, Boden eller i Stockholm, samma produkter är tillgängliga överallt, för alla. De fördelarna har de fysiska butikerna inte kunnat matcha. Det är några av anledningarna till att e-handlarna har kunnat växa så pass som de gjort. Vill du ha fler shoppingtips kan du läsa om dem här.

 

 

 

28 Aug 2017