oslike.se - Allt om OS

En blogg om olika operativsystem

Det gäller att ha koll på lagar och regler

Att vara en datanörd handlar om så mycket mer än att bara sitta på en stol och knacka ner massor av koder för att skapa olika program! man måste också ha koll på gällande lagar och regler. Speciellt om du har tänkt att skapa ett program eller ett operativsystem som du tänkt sälja och tjäna pengar på. Då måste du veta allt om affärsjuridik och det ska jag säga, det är inte en enkel sak! 

Jag har försökt leta online efter kurser i hur man skriver ett bra kontrakt. Men ganska snart insåg jag att man nästan måste gått en utbildning inom affärsjuridik för att förstå allt och för att inte skapa kryphål i onödan. Det bästa för mig är nog ändå att anlita en redovisningsfirma som kan det här och som har utbildade jurister som vet vad de pysslar med. 

Jag tror jag har hittat en bra samarbetspartner

Den firma som jag tänker anlita heter Prycis Redovisning AB och det beror på att de är så allsidiga. De är kunniga både inom vanlig bokföring, löpande faktureringar men kan också hjälpa till med de lite tyngre frågorna. Där man behöver ha spetskompetens för att det ska bli korrekt. Med dem vid min sida så tror jag att mina kontrakt kan bli både smarta och väldigt lukrativa. Även om jag betalar dem för tjänsterna så kommer det att innebära att jag tjänar mer pengar när det blir  dags att sätta igång med försäljningarna! 

20 Aug 2018